Čekání na věčnost

Čekání na věčnost

Anotace: pro ty, co ještě čekaji...

Postel v prázdném pokoji
V hlavě myšlenky
Co o život zápolí
Černá přikrývka s hvězdami
A pod ní srdce tvoje
Něžný, schovaný

A pod postelí vlezlý chlad
Rozpustilý vítr nevane
Možná, že dozvíš se v čas
Že pro tebe je to srdce schované

Možná je už příliš pozdě
A ono s posledním úderem
Skončí trápení

Nerozhodně ještě tluče
Čeká na možnost…
Každá vteřina se krutě vleče
Je to čekání na věčnost
Autor Jitka, 04.10.2006
Přečteno 463x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kuk...tak už nečekej ani na věčnost ani na nic jiného... :OD.

05.10.2006 09:03:00 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí