Fotky

Fotky

Anotace: tak trochu jiný příběh...smutná leč, bohužel, i fotky mají svůj svět a žijí vlastním životem

Cítím, to zvláštní spojení...
když mě mrazí nebo když...tiše sním
cítím, to tajemné napětí...
když proton a neutron do sebe narazí
dřívě věřila jsem, že tohle není náhoda!
jenže někde, stala se nehoda...
chyba, kterou nejde vrátit.
časový interval, co nelze zkrátit.

rozbité sny, žiletka od kečupu...
fotoaparát, co bleskem vše fotí.
a to nepovedené...hodí do koše.
tak jako Mě!
když už jsem přestala být zajímavá

tak si tu ležím, mezi staniolem a plechovnou
pro hloupou fotku je tu dost místa.
kdysi byla jsem krásnou vzpomínkou...
jenže barva už vybledla.
a čas vše přikryl prachem.

pamatuji si, že vedle mě v zamilovaném albu ležela černobílá fotka
tvé modré oči se na mě z ní smály...
říkal jsi, jak jsme věčné.
to bylo než jsi skončil v koši s propálenýma očima od cigarety

cítím to zvláštní mrazení...
snad se tomu říká konec.
byly jsme,já a ty, krásný vzpomínkový vzorec
jenže ty hodiny tak rychle běží...
vzpomínky zavál prach...
a já se bojím, že láska se už nenosí.
rozhodně ne ve mě a v tobě
a právě z toho mám strach...
Autor Gwladus, 04.10.2006
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně super. Líbí se mi ty neobvyklý slovní obraty. Taky to chci umět :-)) Třeba jednou... :-)

05.10.2006 09:35:00 | melebele

Dobrý nápad, takový neobvyklý. Líbí...

04.10.2006 20:46:00 | Aglája

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí