Jít dál...

Jít dál...

Anotace: Nevím jestli to zrovna patří mezi zklamání z lásky, ale co už :D doufám, že se bude líbit...

Včera jsem byla s tebou.
Chtěli jsme jít až do neznáma.
Láska se neptá.
Proto tu dnes pláču sama.

Bez tvých pohledů útěchy,
Bez slov „Zítra bude líp“
Zůstala jen bolest
A niky nevyslovené „Dík“

Kéž by šel čas vrátit zpět.
Rozloučení, polibek poslední…
Nemusela bych litovat dneška,
Snášet utrpení denní.

Už vím kam jsi tak spěchal,
Nemusím se ptát.
Nechtěl si být na konci fronty,
Abys mohl na nebeskou bránu zaklepat.

Už nemám strach ze zítřka.
Vím, že jednou se zas setkáme.
Teď musím jít dál svým životem.
Zavřít za tebou dvířka.

Už se nebojím zítřka.
Dokážu žít dál…
Autor conjujer, 04.10.2006
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

smutná, život je krutý a když ztratíme někoho, koho máme rádi, připadá nám ještě krutější ...100

04.10.2006 21:58:00 | Sandra_T

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí