Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: ...prostě ho pořád miluji

A za Tvůj dotyk dala bych snad duši,
na každou esemesku čekám se vzrušením,
pak vidím Tě a tak moc Ti to sluší,
odcházím s Tebou až nad ranním kuropěním.

A za Tvůj dotyk dávám svoji duši,
a na každý Tvůj čekám se vzrušením,
a touhou po Tobě mé srdce rychle buší,
a mám strach,zda-li vůbec něco změním.

A za Tvůj dotyk, Tvou vůni i slova,
a za to všechno, za Tvůj um,
ptám se teď sebe zas a znova,
proč připravil´s mě o rozum?
Autor Andík, 05.10.2006
Přečteno 830x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí