Pár slov v hrsti

Pár slov v hrsti

Anotace: ...

Pár slov v hrsti
Proti srsti
Schovalo se před bolestí

Pár vět v dlani
Do svítání
Utonulo v milování

Pár dnů navíc
Plných sklenic
Usmívá se pro nic za nic

Pár pravd v šeru
Na mou věru
Utopíme do likéru

Pár slov v hrsti
Pusa v dešti
Pro pár chodníky si tváře leští

Pár života snad není moc
I když žije jednu noc
Autor Jn.s, 05.10.2006
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí