Těžká chvíle

Těžká chvíle

Anotace: Těžké chvíle nám pomáhají být silnější!

Cítím se jak zbitej pes,
má duše je jak nejtemnější les,
teď se asi trochu trápím,
snad se na svou cestu vrátím,
snad pomůže mi to být o krok dál,
snad mi to pan Bůh ještě nespočítal.
Autor Bogieman, 18.07.2004
Přečteno 1036x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí