Začátek konce

Začátek konce

Anotace: o lásce se říká, že je slepá. Ne, pokaždé to tak je, ale v mém případě ano.Ještě, že existují lidé, kteří mi je pomohou otevřít oči.

Všechno začalo podáním ruky,
letmý pohled, hezká fráze:
zdravím Tě, neznáme se odněkud?
Pak se opět potkáte, ale teď je to jiný.
Není to nevinný...
Říká ti hezky, má se k tobě,
ale nejsou to jen slova pouhá,
jen aby potěšila tvoje srdce?
Přišla noc, ani jeden nespíte,
ráno jako každý jiný, jen si vedle něho.
Pak přišlo loučení, už je ve tvém srdci,
ani nevíš jak a proč...
Čas letí, ale on je tam pořád,
pak najednou zjistíš,
že bez něj nechceš být,
ale musíš, on nechce s tebou jít...
Autor @lex, 05.10.2006
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

jau, tak ted mam uz u druhe z tvojich basnicek pocit, ze je o me...

05.11.2006 19:10:00 | IAmAfraid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí