Sen

Sen

Anotace: I sny se mohou opakovat...

Zapadá slunce,
začíná noc.
Kouzlem mě láká
tajemná noc.

Zavírám oči,
klesají víčka,
Přestávám vnímat,
zhasíná svíčka.

Jsem zase s tebou,
hladíš mou tvář,
sledujem v objetí,
polární zář.

Každou noc čekám
na tuhle chvíli,
pak mi tě odvedou
zlé vodní víly.

Běžím hned za vámi,
vždyť máš mě tak rád,
běžím černým lesem,
začínám se bát...

V tom se však probouzím,
začíná den,
nikdy tě nedostihnu,
ty si můj sen...
Autor naneninonu, 05.10.2006
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí

11.01.2007 20:01:00 | Gamy

Docela dobry, akorat trosku vsedni... porad to same dokola.. Neni v tom nic, co by tuhle basen odlisilo od stovek dalsich podobnych.

22.10.2006 02:32:00 | Terezkaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí