vzpomínka

vzpomínka

Anotace: ...je tu stále..

Mrazivá kapka,

do mé kůže se vpila
a po ní se další,
snaží svou sestřičku
napodobit,
pryč jsou ty chvíle,
kdy milá Tvá bytost
tu byla,
tak otřu tvář vlhkou
už je čas znova žít.

Studivé ráno,

chlad mrazivou
hůlkou svojí,
projede celou mou bytostí,

s povzdechem

setřesu ze sebe splýn,
který cítím až u kostí.

Pohladím vzpomínku

a v srdci jí uložím,
do čestné přihrádky

pak epigraf umístím

"Života mého pohádky"
Autor chalcedon, 05.10.2006
Přečteno 492x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

setřepeš splýn, to je pěkný. já sebou házím a mlátím a oprašuju a občas se ta ludra drží, nepustí...:)hodně povedená

05.10.2006 21:47:00 | Trdlo

Povedená...

05.10.2006 21:30:00 | Edo Tralipo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí