to nikdy nevim

to nikdy nevim

Anotace: druha "basnicka" takze je to strasny ale co aspon se pokochate tim jak strasne pisu

Láska je strašná mrcha
Co je neskutečně krutá

asi kvůli tomu ...
Mám sto chutí jenom klít a řvát
Jo už vím ...
Chtěl bych to všechno rozflákat

S láskou vůl za ní vždy běhal
Náruč svou jí obětoval
A však ona srdce mu vyrvala
A jen tak .... prostě ho zahodila

Ta osoba ... to on teď jsem já
To já všechno za něj prožívám
To já v křeči s pláčem se svíjím

Každý večer... nerad chodím spát
V každém snu se za ní vydávám
Krásně se tam cítím
Jenže pak ... náhle se probudím

Už je konec tak zapomeň přece
A skus na zemi žít zase !!!
Autor Filda, 05.10.2006
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo třea totalni nesmysl kteych tam je ranec :D

09.10.2006 19:56:00 | Filda

Ale jo...dá se tam i něco hezkého najít...

05.10.2006 20:59:00 | Julia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí