Dávám

Dávám

Anotace: Pro mého milovaného rytíře.

Dávám ti, pane, dávám
z posledních kousků srdce svého.
Chtěla bych však, pane, chtěla
kousek toho tvého.
Divíš se, pane, divíš?
Není čemu.
Pokud mi ho nechceš dát,
tak moje nemá pro tě cenu.
Autor Temeraire, 05.10.2006
Přečteno 527x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí