Kluci jsou zlí

Kluci jsou zlí

Anotace: No tak tohle jsem napsala po jedné hodně bolestivé události v mém životě

Láska nás souží, láska nás trápí,
dva k sobě se již nenavrátí.
Jednou jedinkrát byli spolu,
a spadli hodně moc dolů.

Proč kluk nejdříve chce ublížit
a potom z jejího života se odplížit.
Stojí jim za to ta námaha,
čím to je, že holka není zdráhavá?

Byli spolu a cítili se šťastně,
jeden o druhém psali básně.
jejich láska byla kouzelná,
pro ni byla nepostradatelná.

Jenom jeho slova ji dokázala potěšit
a i v té největší bolesti utěšit.
S nim pozorovala zapadající slunce
a při tom ji líbal lehounce.

Noc co noc pláče do polštáře,
její plyšáček jí otírá tváře.
jeho zářící úsměv vidí naprosto všude,
myslí si, že jenom s nim šťastná bude.
Autor Kopretinka, 05.10.2006
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

A bude si to myslet i další léta, ale nebude to tak... To sem zažila taky...

06.10.2006 18:20:00 | naneninonu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí