zakázané ovoce

zakázané ovoce

Anotace: jeden kluk a jedná holka neboli já a on kdysi by všechno bylo v poho ale teď se musím rozhodnout kámoška anebo láska co je víc?

Co je životní dar?
milovat a být milován?
Je to krásná představa,
když je jeden druhým žádán.

co víc by si člověk mohl přát?
Než to, že je šťastný a není sám.
Je nádherné slyšet to co slyšet chceš
a taky když slíbí ti, lásku ti dám.

Netušíš co bude dál.
ale víš, že osud vaší lásky není psán.
Důvod proč nesmíme být spolu,
je už dávno dán.

Kdysi mohlo být všechno jiné,
neměli jsme ztrácet čas
a jaké poučení z toho plyne?
Všechno záleželo jen na nás!
Autor Kopretinka, 05.10.2006
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí