láska

láska

Anotace: snad se to bude líbit

Pár liter seřaď za sebou
a hned tu slovo máme,
když hvězdy svítí nad tebou,
jen pár minut se známe.

Ze slov, tak jako z písmenek
teď sestav také větu,
snad bojíš se jen na venek,
tak přeskoč další metu.

A neboj se, že by to nešlo
vždyť všechno nikdo neumí,
co z mého srdce k tvému vzešlo,
tomu snad každý rozumí.

Láska, to řeč je tajemná,
svá slova v srdci skrývá,
když jsou ta slova vzájemná,
v očích je každý mívá.
Autor lu.k, 06.10.2006
Přečteno 817x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ty překlepy tam jsou naschvál?

16.09.2007 21:15:00 | o ...(borůvka)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí