První sníh

První sníh

Anotace: .........

Snům odolávám,
Dál Tobě mávám,
Když na pokraji propasti
Upadám do slasti
Sny nenacházím,
Na Tebe vsázím,
Jak tehdy na startu,
Vsázím na jednu kartu.

Věřím Ti lži,
Věřím Ti pravdu,
Věřím Ti lásku,
Věřím Ti zradu.
Věřím Ti zklamání,
Věřím Ti vyznání,
Věřím Ti objetí,
Věřím Ti uznání.

Dál na Tebe Vsázím,
Dál, ve svých idejích,
Dál na Tebe vsázím,
Jak na první letošní sníh.

První sníh až napadne,
Tak zas mě budeš s láskou líbat,
Zamilovaně mě objímat
A se mnou o nás s láskou snívat,

Na prvním sněhu budem stát
A usmívat se na sebe,
Na prvním sněhu se milovat,
Ať nic nás přitom nezebe….

Vím, nemohu žít v představách,
Marných, zbytečných snech,
A mé srdce zdobí klid
A po polibcích – velký stesk……..
Autor Ammazonic, 06.10.2006
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí