Toužím

Toužím

Anotace: touha je silná věc,ale nejlepší je když mají dva touhu vzájemnou:))

Toužím být s ní,
s ní,které píši pár básní.
Toužím držet ji za ruku,
ji,všichni ví,že nemiluje náfuku.
Toužím ji držet okolo pasu,
ji a obdivovat její krásu.
Toužím ji hladit,
ji a v létě hrátkami s ledem ji chladit.
Toužím líbat její ústa,
bez ní by byla Země pustá.
Toužím s ní usínat,vstávat i spát.
S ní,ve zlém i dobrém při ní stát.
Toužím být s ní,
s ní a slyšet jak o nás sní.
Touha je čistě z lásky,
z lásky k úsměvu jedné krásky.
Avšak ona netouží po mě,
nejradši kopla by do mě.
Já jednou ji zklamal,
srdce jsem jí zlámal.
Nyní má z lásky ke mě strach,
prý abych nebyl opět citů vrah.
Mě to mrzí,nedokážu jí vysvětlit,
že teď už se nemusím snažit city pochopit.
Vše již chápu,ale sám.
není tu žádná které srdce dám.
Ta po které toužím mě odmítla,
mou nabídku zamítla.
Autor Dindane, 06.10.2006
Přečteno 781x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí