Před láskou

Před láskou

Anotace: je to něco co každy zna takže nuda.:-) ( Lidišky hodnoťte a pište komentaře. :-) )

Chtěl bych plavat.
Plavat v řece kde není voda,
kde místo ní teče proud lásky
kterou cítím při každém pohledu.
Při pohledu do tvých očí a tvé tělo.
Touhou umírám a chci se v té řece nořit.
Podlamují se mi nohy a strácím se v proudech,
které na mne vyzařuješ.
A tak silně, že nevím kdo jsem.
Někdo nebo nikdo?
Snad jen stín který chce být s tebou.
Autor Libi, 06.10.2006
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké vyznání

28.11.2006 18:14:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí