Přemýšlím

Přemýšlím

Anotace: Smutně zamilovaná.

Přemýšlím,
přemýšlím nad hladinou plnou smutku,
přemýšlím a jen bolest u žaludku,
přípomíná mi,
že ještě jsem.

Nemluvím,
už nemám co říct,
mozek má příliš dutých míst
a tak sedím,
a pozoruji nebe.

Nedokážu,
teď ani pozorovat nebe,
myslím stále jen na Tebe,
jak Tě miluji,
jak Tě zbožňuji.

Jsem ztracen,
v představě mého světa,
jsi právo po kterém je veta,
nevnímám okolí kolem sebe,
život můj věří v Tebe.
Autor Ďábel sám, 06.10.2006
Přečteno 484x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..trošku smutná...pokaždé je co říct..opravdu..věř mi...
:-)))

09.10.2006 19:38:00 | isisleo

táto sa už rýmuje...:-)

07.10.2006 09:57:00 | vierka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí