Zlomila jsi mi srdce

Zlomila jsi mi srdce

Anotace: Zamyšlení.......

Zlomila jsi mi srdce,
jen střípky z něho padají na chladné dlaždice.
V kouscích střepů vidím naše dny,
jak krásně procházíme v objetí a sevření.
Jsem bez dechu,
vždy když Tě vidím nahou,
Tvá silueta je vidina hřejícího slunce,
které rozdává život,
ale i bere.
Jen několik doteků
a srdce mé je zpět,
buší a pulsuje až do zemdlení.
Pohled do Tvých očí,
mě dokáže rozpálit
a Tvé rty rozdávají život,
ale berou naděje.
Smějme se,
vždyť lásku svou dokážeme cítít,
vnímat a prožívat
a tento okamžik si budeme pamatovat
až do konce svých dnů.
Autor Ďábel sám, 06.10.2006
Přečteno 497x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

09.10.2006 19:41:00 | isisleo

páči sa mi aj takto bez rýmovania

07.10.2006 09:56:00 | vierka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí