Smůla

Smůla

Anotace: o jednom vztahu, který nevyšel, myslim, že se Vám to už taky stalo, takže další kamínek do kruhu

Chce se mi brečet a
chce se mi smát,
chce se mi křičet a
chce sr mi řvát.

Na srdci jizvy,
na duši šrám,
jsou pryč věechny výzvy,
pověz,kde pochopení hledat mám.

Nechci už znovu řešit náš vztah,
je to stéle čerstvá rána,
má veliký rozsah,
kvůli ní brečela bych zas do rána.

Snažím se na svět dívat pozitivně,
doufám, že za krátký čas si za Tebe najdu náhradu,
tohle říkám definitivně,
už nechci hledat další závadu
Autor Pavluschka~2, 06.10.2006
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí