Co je to láska?

Co je to láska?

Anotace: Další starší básnička....ne moc povedená

Je to jako růže - zraní i potěší.

Je to jako básník - v sobě city uchovává,pak je krásně najevo dává.

Je to jako kotě - někdy se tulí,mazlí,jindy zkoumá zvědavě co mu svět skrývá.

Je to jako počasí - pokaždé rozdílnou náladu mívá,jen sžít se s ním stačí.

Proto odpovídám - Láska je cit,který hledáme,nad kterým bádáme.
Autor Haydée, 06.10.2006
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí