Zajetí

Zajetí

Anotace: Zamysli se

Už jsme mohli být spolu dva roky,
ale já začínám být rád, že tomu tak není,
teď směřujeme jinam svoje kroky,
to se prostě stane, že se člověk změní,
se mnou Ti chyběla svoboda, pro Tebe tak důležitá,
asi jsem ani nebyl ten, co ví co má čekat od života,
jen doufám, že Ti to dá ten žalářník v obleku,
ale mně přijde, že ta smyčka se stahuje víc a víc, kolem Tvého krku,
být Tebou tak odpustím těm, s nimiž si chtěla manipulovat,
ale Ty se tváříš, že to znamená jestě víc milovat,
tak si to užij a já Ti přeji hodně štěstí,
ale bacha, aby si nedostala od života příliš velkou ránu pěstí!
Autor Bogieman, 18.07.2004
Přečteno 977x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí