Láska

Láska

Anotace: ...

Miluji Tě,dvě silná slova.
Jak vyjádřit je,neporadí mi ani moudrá sova.
Chci být s tebou stále,
zavrtat se do srdíčka dále a dále.
Láska prý přenáší hory,
bez tebe jsem zcela chorý.
Chtěl bych ti dát své srdce,
stačí,když nastavíš své ruce.
Chci tě plnou hlavu mít,
proč musím o tobě stále jen snít?
Co cítím,nedá se povědět,
co cítíš ty,chtěl bych se dovědět.
Věř v mou čestnotu,
věř v mé duši čistotu.
Byl bych ti věrný,
já nejsem podprůměrný.
Chápej tedy city mé,
Chtěl bych,aby bylo srdce tvé mé a mé tvé.
Autor Dindane, 07.10.2006
Přečteno 449x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí