Miluji...

Miluji...

Anotace: ...

Miluji,ale pouze sám asi,
miluji mám plnou mysl tvé krásy.
Miluji,ale má touha není vyslyšena,
miluji,když tě spatřím,má tvář je zcela rozzářena.
Miluji,však ty ignoruješ mé city,
miluji a nevím jak lépe říct ti,že má láska jsi ty.
Miluji a chtěl bych vědět co ty cítíš,
miluji,jsi taky tak šťastná když mě spatříš?
Miluji a nevím co s tím dělat mám,
miluji,asi budu už navždy sám.
Miluji a nechápu proč tak nešťastně,
miluji,ale proč vlastně?
Miluji,ale proč když láska není opětována,
miluji,mohl bych na tebe myslet od rána do rána.
Miluji,ale nejsem milován ani málo,ani hodně ani akorát.
Miluji,ale jdu život vzdát.
Autor Dindane, 07.10.2006
Přečteno 884x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí