ZOUFALSTVÍ

ZOUFALSTVÍ

Anotace: zoufalství, kdy neroznám lásku od nenávisti

Z – zrada, co týrá moji duši,
O – obličej, co spánek stále mi ruší,
U – toť úlisný had, co štěstí mi vzal,
F – černý frak, co navlékám (neboť zlákat ses dal).
A – toť Adama z Ráje tichý smích,
L – láska Evina, o které píše mnoho knih.
S – toť spousty slz, co z očí stékají,
T – jsou tváře, co slzy vsakují.
V – velká láska a nenávist, co cítím já k tobě,
Í – intuice, víra či naděje, že snad jednou vrátíme se k sobě..?
Autor Katitek, 07.10.2006
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí