Nevinný je vinnen

Nevinný je vinnen

Anotace: připustila jsem si konec, je to jako hodinka poslední...zoufalý výkřik do prázdna, ale nikdo mě neslyší! uvězněná mezi snem a realitou....umírám, pod andělovou záštitou

Je pryč, je konec....
pohádka zkončila se, pohřební zvoní zvon!
Je pryč odešel...
a ty už to nevrátíš!
Je pryč, jak to bolí...
dýkou do zad, či snad spánek prostřelit si kuší?

Smířit se s tím
měsíce pro nic jsi plakala.
Nemiloval, jen bolest zůstala...
je pryč, princ z pohádky v metalové černi!
S ostny na krku...
poslední polibek dej mi...
a tepnu probodni-jedním z těch trnů!

Je pryč, a nikdy nevrátí se...
Sny zkončily, je čas se probudit!
Opustil tě, je čas smířit se s tím...
že on nebyl tvůj princ.

Pohádka zkončila se, jak to bolí!
Měsíce ve lži žila jsem...
v naději... v boji!
Ve válce, která oběť má jedinou.

Nevinný anděl, v metalovém šatu...
Tvář tolik nepodobnou katu, jež mě zabil...
Autor Gwladus, 07.10.2006
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

souhlasím s kajčou.:-(

01.11.2006 22:24:00 | Bajík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí