Zmizela....láska...

Zmizela....láska...

Anotace: pel....šeď dnešního dne...

Byla jako čistá voda
křišťál
možná i diamant,
ale ten je příliš drahý a vzácný
a možná by ho byla i škoda.

Nebe....modré, nebo snad černé,
stačí říct prosím,
nebo promiň
někdy...
holce až příliš věrné...

Vlasy rozprostřené do kruhu,
dlouhé a tak moc známé,
...a ta jejich vůně...
skrývají její tvář
...skrývají tu touhu...

Oči jako hromádka rozbitých skel
možná duše zčerněla,
napřed blízkostí
láskou slepou...

...důvěrou,
....touhou,
.....zklamáním,
...trápením,
..odplatou...

- samotnou lásku pokryl šedý pel

A zbyly možná vzpomínky, zkreslené...možná
a hořko v ústech
a úzko v srdci...
Autor Lizzzie, 07.10.2006
Přečteno 444x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí