Sova

Sova

Anotace: Když je smutno ... však víme zažitek je dlouhej ;)

Při prvním pohledu jímal mne strach
po dalších chvílích obdiv a láska
měla hezkou tvař co barví jí nach
hlásek jemny jak když dříví praská

krasná byla a pohled laskavý
nevěděl jsem jak se chovat
jak v dřímotách byl jsem skoro churavý
nic nechtěl jsem svým chovaním zkazit

Příjemná na mně byla
ja nevěděl co dál
snad byla by mne políbila
já snad myslel jsem že sem spal

pak mluvila se mnou a já s ní
my koukaly na sebe
ona na mne ja zas na ní
koukaly jsme pak i na nebe

každý jiný přitom oba stejní
v noci seděly jsme spolu
a já málem objal jí
když koukaly jsme dolu
seděla se mnou a já s ní

naše mile příšerky vědí :D
Autor GeD, 07.10.2006
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není to zas tak špatný...

07.10.2006 20:39:00 | falbala

asi ses popularni osoba:o)

07.10.2006 20:25:00 | Issy

no sotva to dopíšu a už tu mam komentaře

07.10.2006 19:39:00 | GeD

suprrrrrrrrrrrrr vubec to nemaz je to jedna z nejlepsich basni jake sem cetla :o)

07.10.2006 19:38:00 | Issy

jj....realistický..hodně!!!

07.10.2006 19:37:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí