Noční můry

Noční můry

Anotace: Co jsou sny

Často se mi zdává skoro stejný sen,
je moc krásný, než objeví se bílý den,
já nevím, jestli jsou to jen mé touhy,
nebo by to takhle mělo být,
jsou to krásné noční můry,
ale já přeji si už jinak snít,
ve snech je vše dokonalé, ale realita jiná je,
a tak bolí mě probuzení a zjištění,
že já jsem ten, kdo prohraje,
třeba se vše jednou splní
a já tu válku vyhraju,
ale zatím jsem ten, kdo klečí
a hlavu má jak na špalku.
Autor Bogieman, 18.07.2004
Přečteno 815x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí