Rozpolcené črty

Rozpolcené črty

Anotace: Nevím, jak se vám to bude líbit - při jedné dlouhé jízdě vlakem jsem si začal hrát s několika slovy a vyšlo z toho tohle:)

Vrchlíkové linky lásky
Kreslí všude své obrázky
Nelze jinak, je to tím
Stým úderem srdce napovím
Proč se člověk těší z krásy
Nevadí mu kaňky, vrásky
Pomrkává na slečny
I hledá kousek bezpečný
V němž ukryje svoji duši
A nevystrčí ani uši
Dokud není po starostech
Překoná strach v němých mostech

A je ticho! Všude klid!
Jen těžko se dá zahanbit
Nepoznáme z jeho tváře
Že žil život samotáře
Ačkoli se vždycky bál
Teď mu z očí sálá žár
Nahlédnem-li do srdce
Je znát, že je po hádce
Teď už znovu miluje
Ač každou ženu známkuje
Autor coMIC HEALs, 07.10.2006
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí