Mokrá láska

Mokrá láska

Anotace: ...

Mokré dny, plížení,
Mžení, blízké kroky,
Kaluže, sblížení,

Kapky v trávě, slzy v očích,
Blýskají se,
V pouličním osvětlení,

Vlhký vzduch, slova lásky,
Miluji tě,
Říkám bez nadsázky
Autor Muta cum liquida, 07.10.2006
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí