Potopa

Potopa

Anotace: Co já se s touhle básničkou natrápila.. a pořád to není ono :-)

Zamykám srdce a ty jak já víš,
že, když ho zamknu, už nic necítíš.

Pak do moře ho upustím,
o soucit já tě neprosím.

Skočíš do vody a ponoříš se na dno,
hledáš to štěstí, co nám tam spadlo.

Žiješ v temných hlubinách,
pluješ v ostrých prasklinách.

A já klečím u břehu,
marně čekám útěchu.

A až se vynoříš k nádechu,
ztratíš tu tichou nádheru.

Proč se nechceš nadechnout?
Máš strach mě i zahlédnout?

Pak pod hladinu se vrátíš zpět,
vlny odnesou celý náš svět.

Zamykáš srdce a ty jak já víš,
že k naší lásce už nenajdem klíč...
Autor tyxka, 07.10.2006
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ještě si s tím párkrát pohraješ a bude to super...

08.10.2006 17:14:00 | Julia

Na konci první sloky bych přehodila poslední dvě slova, ale jinak dobrý. Líbí se mi.

08.10.2006 10:37:00 | Doriana Marková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí