Bez názvu

Bez názvu

Anotace: Takhle to dopadlo, když jsem se chtěla učit...

Chci psát zamilované básně.
Ale mé smysly nejsou jasné.
Jsem ponořená do sladké lázně.
Dny stávají se zase krásné.

Je noc a já nemusím spát.
Mám narozky. Teď můžu si přát.

Je dvanáct, ani jíst nemusím.
To, co cítím v srdci podusím.

Nejsem smutná - proto to nejde hladce.
Přijď, zlato a polib mě sladce.

Je ráno a já se ho nemohla dočkat.
Teď říkáš 3 měsíce měla bych počkat?

Cože?

Ale já to zvládnu.
Né poprvý na kolena padnu.
Zvednu se a půjdu dál.
Jako vždy.
Autor Marylin, 08.10.2006
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí