Chodba k srdci

Chodba k srdci

Anotace: Dveře budou vždy otevřené

Chodba mezi nami zarůstala trnovými keři
a my se báli vstoupit do jejich dveří,
ale já už jsem Ti své dveře otevřel,
ale Tebe někdo za Tvými zavřel,
cítím, že chtěla by si proběhnout do mé komnaty,
ale stále je někdo, kdo Ti šlape na paty,
asi vidíš, že má komnata je už větší, než kdysi byla
a ta Tvá je spíš jen žalář,
já mám Tě rád a chci, abys to věděla
a vždy Ti budu posílat velkou lásky zář,
cesta chodbou může a asi bude bolet,
ale lepší pár trnů než v žaláři dalších sto let,
kdybych mohl tak pro Tebe přijdu,
ale já nejsem ten, kdo je k tomu vyzbrojen,
takže záleží jen na Tobě
a jaký je Tvůj velký sen,
jestli chceš být volná
nebo je Ti příjemnější malé temné vězení,
já ti své dveře nabídl,
ale když neprojdeš Ty, tak jistě projde jiná paní.
Autor Bogieman, 18.07.2004
Přečteno 2172x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí