Sázka

Sázka

Anotace: to se může stát..

Přišels ke mně,zase jsme byli spolu.
Chtěl jsi mi něco říct
a tak sedli jsme si ke stolu.
Začal jsi povídat a vzpomínat matně,
jak bylo ti nejhůř, byl jsi zrovna na dně
a uzavřel si sázku...
Já zvedla se ze židle ladně,
z tebe bylo mi strašně špatně.

Jak jsi to mohl udělat?
Ptám se tě a ty odpovíš mi,
že potřeboval sis peníze vydělat.
Proto začali jsme spolu chodit,
ty ve výmluvách začínáš se pěkně brodit.

Všechno zkazila ta hloupá sázka,
zničil jsi, pro mě to nejdůležitější - naše láska.

Po tom všem řekneš, že stejně máš mě rád
a jemně po tváři mě pohladíš,
věřím ti, snad nikdy už to nezkazíš.
Autor Gagulii, 02.02.2005
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí