Síla lásky

Síla lásky

Anotace: ***

Miláčku,
v srdci lásku objímám jako ukované obruče,
pro nikoho jiného, než pro Tebe, moje srdce netluče..
Láska leskne se jako zlatě nabarvený déšť prosvícený duhou,
věřím, že tak krásné chvíle jako jsou teď, ještě dlouho budou.

Ty střípky štěstí uchovávám v paměti jako momentky našich životů.
Vždycky se cítím šťastná, když jsi tu.
Tam, kde se moje stopy s Tvými shledají,
uchovávám si ty chvíle štěstí, kterým naše setkání dýchají.

Časem všechno může se zbarvit barvami podzimu,
ale nikdy bych nám to nedávala za vinu.
Vždyť i podzim má svoje krásné léto babí,
kdy do pestrých odstínů nejen stromy barví.
Stejně tak i naše láska může se vyhnout času plískanic,
jen když budeme se držet za ruce a z mála snažit se brát to víc.

To víc, co dvě srdce nabídnout mohou.
Spolu prodereme se i škodolibou mlhou.
A až nám do vztahu budou první vločky zimy padat,
nevěřím, že v parku bíle posetém, budem se jednou hádat.
I zima nám bude jednou s to stříbro svatebním darem věnovat,
jako obdiv, že dva lidé se dovedou tak moc milovat.
Autor melebele, 09.10.2006
Přečteno 1308x
Tipy 1
Poslední tipující: hostmen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (20x)

Komentáře

A mě se povídání prostě líbí.

09.10.2006 16:51:00 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí