Zrzkovi

Zrzkovi

Anotace: ................

Na té skále, vzpomínáš,
Tehdy vítr vál,
Na té skále –
Pamatuješ, tam jsi se mnou stál,
Na té skále
Jsme si lehli
Jeden druhého hřál,
Na té skále –
Potom si sedli,
A ty ses na mě smál.
Tehdy jsem nic Ti neslíbila
A Tys chtěl pouze se mnou spát,
Pamatuješ, jeden z prvních
Který chtěl mé tělo hřát…

Tehdy v tom lese
Zborcená,
Touhou jsem byla zmatená,
Ty vzrušený,
A já o to stála,
Však když přišla chvíle ta –
Já se neusmála…
Příliš jsem se bála.
Autor Ammazonic, 09.10.2006
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta první sloka se ti vážně povedla...Pac a hodně lásky, té opravdové :O).

09.10.2006 16:01:00 | Jahudkka

Všechno má svůj čas... ten správný kluk pochopí a počká... :-)

09.10.2006 15:27:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí