Zlom

Zlom

Anotace: ............

Nastal zlom, já už jsem jiná.
Už nejsem holka zlá a líná.
Nastal však zlom i v Tvé duši.
Už Ti láska má nesluší.
Vím, v Tvých snech už s Tebou nejsem,
Jdu sama tím života lesem,
Bloudím,
Stále se jen ztrácím
A zpět do pekla se vracím…
Vyšla jsem z pekla, Tys z ráje vzešel,
Bude to bolestné, když ráj odešel.
S Tebou zas rájem kráčet
A v lásce Tvé své vlasy smáčet,
Chci s Tebou být a ne už sama,
Chci znovu s Tebou být - a dáma.
Autor Ammazonic, 09.10.2006
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To vypadá, že jej miluješ víc, než on Tebe, a to bývá vždycky bolestné...
Ale to přece neznamená, že jsi vyšla z pekla, a že se tam máš zase vrátit... Ze všeho se máme poučit, i když to bolí, abychom byli zase o kousíček lepší :-)

09.10.2006 15:34:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí