Slzy

Slzy

Anotace: někdy pomáhají...

Po tváři korálky se mi kutálí,
jsou to slzy,můj pláč už se ustálí.
Někdo mi ublížil,
byl to on,
blízko se přiblížil
a řekne jen pardon.
Autor Barunka_, 09.10.2006
Přečteno 480x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí