JSEM SAMA

JSEM SAMA

Anotace: Tehdy jsem byla sama.

Jdu pomalu a sama po dlouhé cestě,
hledám vhodná slova, ty po zmoklém městě
Něco ti pošeptám,
vůbec se mi nechce,
nejde to lehce.

Musím se podívat do nebe,
do těch černých mraků,
ani nevím proč, nic nechápu.

Najednou slyším cinkat kapky deště,
skoro jsem už brečela, teď se mi zas nechce,
miluju ten zvuk, ozvěny a hluk.

Mé tělo začíná tancovat,
ruce mě svlékají,
oči nic nevidí,
mysl mi rozumí.

Tancuju svobodně a nahá, sakra mám to tak ráda,
kapky mi stékají po celém tělě,
po horké kůži,
šimrají tak jemně,
co to má znamenat,
co se to se mnou děje,
jsou opravdu všude.

Jsou jako tvé prsty,
které vlastně vůbec neznám,
ale jedno vím,
určitě je brzy poznám.

Musím je cítit na celém svém těle,
jen na to pomyslím a celé se mi chvěje.

Dovol mi dovolit ti poznat mé tělo.
to tvé by to taky jistě moc chtělo
Autor Veronika Soumarová, 18.07.2004
Přečteno 1074x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí