Otvírám svou náruč

Otvírám svou náruč

Anotace: **********

Otevřít náruč a lásku propustit
Jen se za ní podívat jak kvete krajem
Otevřít oči a nechat se oslnit
Jak lehce se zatřpytí vysněným rájem

Nepoutat svobodu po cestách rozumu
Rozvířit tmu a vychutnat záři
Ochutnat lásku a oddat se osudu
Ucítit život dýchat do tváři

Rukama prožívat ty dotyků zázraky
Zabloudit v srdcích pozemských andělů
Dvě duše nechat vystoupat nad mraky
Milovat přes slzy a věže všech klášterů

Ve snech se poznávat v zrcadlech štěstí
Roztáhnout křídla a přát si jediné
Svou živou vodu si ukrývat v pěstích
Dýchat a milovat, než láska zahyne
Autor Jan Čihoský, 09.10.2006
Přečteno 505x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí