Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Chybí mi ten pocit.

VZPOMíNKA
============

Hudba do noci zní
milenci na trávě svůj sen sní,
měsíc jim svítí do tváře
mech pod hlavou
mají místo polštáře.

Dlaněmi on ji lehce hladí
očima říkají si co mají,
po jejím obočí se mu prsty vlní
ona jen slastí,
jako kočka vrní.

Prstama vlasy jí proplétá,
nad nimi noční motýl prolétá,
láska a touha skrz těla jim září,
mráz běhá po zádech
přestože v žilách krev se jim vaří.

Srdce jim Amorek protíná,
duše jsou to čistá a nevinná,
zastavte prosím čas - chci prožít to zas.
Autor JEIDY, 10.10.2006
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...to bude asi z léta páč teď by jim asi umrzl zadek :) ...
...no a romantika je v tahu :))) ...
...se omlouvám :))) ...

10.10.2006 11:45:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí