DEJ MI JI

DEJ MI JI

Anotace: Lásku přece

Dřív jsem měla jen samé radosti,
teď se proměnily v nevšední starosti.
Nevím, co s nimi dělat mám,
nesmíš to dopustit,
nechceš být sám.

Nechci být sama,
vždyť já tě mám stále ráda,
víc a víc tě miluju,
možná naivně naši budoucnost maluju.

Nechci sama chodit po cestě,
nenech mě samotnou bloudit ve městě.
Mám strach, že se ztratím
a že život jiných zhatím.

Prosím, musíš mi to slíbit,
život s tebou se mi bude určitě líbit.
Má jistota tvou láskou je jistá,
láska k tobě jistotně čistá.

Tvoje tvář mi stále chybí,
neboj, i po dvou letech se mi líbí.
Ty jsi ten, kdo mě stále svádí,
smyslným pohledem k sobě vábí.

Ten, kdo mě miluje a mně nevěří,
komu jsem v životě možná už jen zátěží.
Jestli je to pravda, tak mi to řekni
a s naším společným životem jednou pro vždy sekni.

Mám tě moc ráda, ale takhle už to nejde,
chci tě mít jako lásku
i jako kamaráda.

Chci, aby si mě poslouchal,
mým problémům naslouchal,
mé tělo abys miloval
a lásku nejen sliboval.

Tak mě prosím měj rád,
buť můj přítel a kamarád.
Autor Veronika Soumarová, 18.07.2004
Přečteno 1376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí