Duše lásky

Duše lásky

Anotace: ...

kousky slz krájejí vzduch
zmizel znás lásky duch

Polámané štěstí, jen zbylo v nás
vzpomínky rozechvívají náš hlas

cizí polibek změní vše
zmizela lásky duše

každá výmluva už zní tak suše
nepomuže už ani očísta ve sprše

prošli okolo střepy řůží, zanechali rýhy na kůži...
Autor Sebastian_13, 10.10.2006
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí