Myslím na tvé ..

Myslím na tvé ..

Anotace: Na tebe celýho celičkýho

Já tužku k papíru přikládám
A zahlížím se do dálky,
Tvou přítomnost tu postrádám,
Vracejí se vzpomínky.

Myslím na tvé objetí,
Když brečet se mi chtělo,
Byla jsem v tvém zajetí,
Oporou bylo mi tvé tělo.

Myslím na tvé oči,
Zvláštně čokoládově hnědé,
Z nich hlava se mi točí,
Když tvůj pohled po mně jede..

Myslím na tvé ruce,
Když se mě lehce dotýkáš,
Mně zastavuje se srdce
A touhou ani nedýchám..

Myslím na tvůj horký dech,
Na tvá něžná slova,
Na to, co zrychluje mi tep,
Já vybavuji si ty chvíle zas a znova.

Myslím na každý polibek sladký
A dotek láskou vedený,
Můj krok je nejistý a vratký
A mé myšlení ztracený.

Pak se do reality vracím,
Procitám ze snění,
Pak v slzách se ztrácím,
„Nejsi tu“ takové je zjištění.
Autor Katitek, 10.10.2006
Přečteno 888x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře

Moc krásný,až mi z toho konce mrázilo v zádech.

22.11.2006 12:46:00 | Snyty

Ta poslední sloka se mi moc líbí...takovej konec jsem čekal, i když jsem doufal že se třeba něco změnilo...

11.10.2006 17:41:00 | Zane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí