Tři

Tři

Anotace: ...

Když pár lásku prožívá,
objeví se někdo třetí,
láska se rozpadá
a někdo musí být to smetí.

Nový příběh začíná,
je to zas jen hra?
Jak dlouho to potrvá?
Měsíc nebo dva?

Je to jenom dojem
nebo čistá pravda?
Ona ho snad miluje,
má ho velmi ráda.
Autor honnnzik, 11.10.2006
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvláštní, je mi to celé nějak povědomé

11.10.2006 20:35:00 | Soliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí