Protiklady:-*

Protiklady:-*

Anotace: Jen pro ni:-*

Když padá hvězda tak vidím ji
když však dopadne ztratím ji
daleko je a mému srdci přesto blízko
líta v oblacích ale lítá nízko

rád ji strašně mám
povím to však jenom vám
zuby ostré věru má
kéžby byla jenom má

stále líta po kraji
zda líta tak i po ráji
nepoví mi stale mlčí
smutní nad tím mé oči vlčí

když mohu tak chytam ji
stejně vždy uteče mi
když je tu tak mila je
když není pravda kruta je

srdce plesá když spatřím její tvář
v duši má dabla a nad hlavou svatozář
někdy kousne ale ja jsem rád
i když někdy musíme se prát

Mám tě rád a doufam že to je oboustrané :-*
Autor GeD, 11.10.2006
Přečteno 465x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a pak kdo tady nema talent,že?;)
...jenom bych se pokusila o nějak trochu složitější zrýmování nebo zkus přidat do toho trochu volného rýmu....určitě to tomu přidá víc šťávy...jenom rada;)

zatim...papa...

16.10.2006 18:15:00 | Lizzzie

krasne basen jen v tom pokracuj pises hezky :no a ja myslim ze je :o)

13.10.2006 06:57:00 | Issy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí