Neřešit je blbost...

Neřešit je blbost...

Anotace: sorry za ty sprosty slova

Aby ses podíval hluboko do mých očí a řekl co vidíš….
To bylo jediné přání které sem měla, to bylo jediné co po tobě sem chtěla.
Ty ses o to nechtěl ani pokusit, zato rty jiné přál sis okusit
Pořád dokola si v mysli přemítám jak se s ní miluješ
Jak moc jí chceš a jak se jí celej daruješ….

Tak se podívej co z tebe se stalo – posral si všecko co posrat se dalo
Vyměnil si za sex lásku, kterou si na celej život mohl věrně mít
Nechápu jak dál takhle chceš žít….

A co uděláš dál?????Neřešit…..to byl vždy tvůj plán.
Víš, on je tu někdo kdo tě miluje a komu hrozně chybíš…
Ale ty pořád předstíráš,že o tom nevíš
Necháš ho ať pro tebe jakkoli umírá,
i když řekneš ,,Do háje s tím běž, mě to nezajímá´´
Aby jednou si pochopil, bych chtěla
(i kdyby na konci života to mělo být)
Že ten ,,někdo,, já sem celý život byla
Že jen pro tebe sem chtěla žít...
Autor cestovatelka, 11.10.2006
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí