O samotě bez Tebe

O samotě bez Tebe

Anotace: Smutno jest, na cestě cest.

Možná sladce spíš a zdají se Ti sny,
možná, že se usmíváš, ale to víš jen Ty,
možná, že se bavíš a myslíš na zítřek,
možná, že se trápíš, možná, že máš vztek.

Chtěl bych sedět vedle Tebe a hladit Ti dlaně,
cítit naši horkost i když země chladne.
Život krátí dech a směruje nás pryč,
snad aspoň ve snech, najdem stejný klíč.

Uzamčeni v samotě ač nejsme zas tak sami,
vždycky když jdu na kutě, jsem rozeklaný.
Pocity mé mísí city, které Tobě náleží,
Láskou mou jsi Ty a nic mě netíží.

Malichernost světa a kruh peněz co se točí,
náhle mizí, když rty mé se ve Tvých smočí.
A když pak pohlédnu do krásy Tvých očí,
přeji si ať okamžik ten, nikdy neskončí.
Autor Ďábel sám, 11.10.2006
Přečteno 730x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:-)))

11.10.2006 20:50:00 | isisleo

šťastná to žena... mě napadlo.. takové vyznání dostat.. hezký, líbí se mi

11.10.2006 20:43:00 | Zma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí