Nechci spát

Nechci spát

Anotace: Stýská se mi, když jsi pryč...

Padla tma a noc zdá se mi dlouhá,
luna mlhou pluje a hvězdy na cestu ji září,
je to krásný a tichý čas,
snad chvilka pouhá,
šumí větve stromů a lesy páří
a já v té širé tmě sám jsem zas.
Já chtěl bych položit se vedle Tebe,
hřát svým tělěm Tvé,
zírali bychom na nebe
a já bych líbal Tvé rty, ústa...
Kolem nic, jen louka,
noční krajina a mlha pustá.
Avšak jsem tu sám
a nevim kde jsi lasko má,
zda máš se dobře a usneš sladce,
kde tě mám?
Chtěl bych usnout, ale krátce,
aby zdál se mi o Tobě sen,
v němž byli bychom spolu přece...
Posilam Ti tedy polibek jen
a přeji srdíčko dobrou noc
a sladké sny,
Miluji Tě moc
a těšim se na další s Tebou dny...
Autor Bojador, 11.10.2006
Přečteno 693x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí